Intrebari Frecvente

Videochat-ul constă în comunicarea directă cu diverse persoane prin intermediul calculatorului conectat la internet, a camerei video şi a microfonului. Aceste persoane plătesc un preţ pe minut pentru a vedea modelul şi pentru a purta discuţii cu acesta, atât cu caracter erotic cât şi non-erotic. Modelele de videochat lucrează virtual pe internet, cât vor şi când vor. Conceptul este simplu iar la NetLive.ro Bucuresti primesti plata banilor la zi!

Comisionul platit modelor care apeleaza la angajari videochat este 60% din incasarile de pe site-uri, la care se adauga bonus-uri de seriozitate, performanta si fidelitate, astfel incat comisionul tau ajunge la 75%. In plus, avem permanent concursuri pentru a rasplati cele mai bune performante, dar si modelele serioase care sunt inca la inceput de drum.

Gusturile nu se discuta niciodata. Exista barbati carora le plac femeile 90-60-90, exista barbati care prefera femeile slabe si barbati care vor femei mai plinute. Unora le plac femeile indraznete, altora femeile delicate. Pentru a reusi in domeniul videochatului, trebuie sa fii o femeie care, in primul rand, se iubeste pe ea (credem ca o femeie trebuie sa se mandreasca cu atuurile ei si sa-si accepte minusurile). Barbatilor le plac femeile sociabile, increzatoare in ele. Iar videochatul, pe langa bani, iti va aduce multa incredere in tine si te va ajuta sa iti pui mult mai bine in valoare calitatile.

Toate informatiile pe care ni le vei furniza sunt confidentiale. Dorim ca toate modelele de videochat care lucreaza pentru Netlive Studio sa se simta in siguranta, asa ca nu vom declina identitatea lor. Pentru a-ti desfasura activitatea pe site-urile de videochat iti vei alege un nickname (pseudonim), care nu va fi divulgat de niciun angajat al companiei noastre. Ramane la latitudinea ta daca doresti sa-l comunici cunostintelor tale, insa recomandarea noastra este sa nu o faci, deoarece e mai bine sa fii discreta.

Pentru un venit mare noi recomandam modelelor care cauta angajari videochat sa lucreze in cadrul unui studio. Conditiile absolut necesare (aparatura tehnica si video, internet de buna calitate, decor variat, etc) necesita o investitie destul de mare si greu de amortizat de catre o persona intr-o perioada scurta de timp. In afara de aceste “cerinte materiale”, feedback-ul unui trainer ajuta intotdeauna modelul sa urce in top. In plus, este incredibil de greu sa iti mentii programul de lucru si focusul de una singura, cu siguranta ai descoperit asta si cu alte ocazii. Cu toate incercarile noastre, 99% dintre modelele din studio castiga mai mult de 250% decat modelele de acasa.

Daca insa locuiesti intr-un oras unde nu avem studio, poti incerca si videochat de acasa.

Ca in orice alt domeniu, evolutia unei persoane in cariera depinde doar de ea. Fiecare model va avea parte de o perioada de training in care i se vor furniza toate informatiile necesare despre site-urile de videochat, precum si mici “trucuri” care o vor ajuta foarte mult. De asemenea, un rol semnificativ catre succes il au si cunostintele de limba engleza, firea sociabila si punerea in practica a notiunilor acumulate in timpul perioadei de training. Putem spune ca un model ajunge la succes intre 2 si 6 luni de la angajare in videochat.

Spre deosebire de alte domenii, ca model iti vei stabili singura programul de lucru. Netlive Studio iti ofera posibilitatea de a lucra part time si full time.
Poti sa-ti adaptezi turele de lucru stilului tau de viata, muncind ziua, seara sau noaptea. Ai nevoie sa mergi si la facultate sau ai alte obligatii in timpul zilei? Nicio problema, in angajari videochat poti sa si muncesti, sa te ocupi si de problemele personale.

Vino la noi in vizita. Stai de vorba cu colegii din echipa de suport, stai de vorba cu modelele de videochat care lucreaza la noi, te vei lamuri repede.

Pentru a-ti putea crea conturi pe site-urile de videochat avem nevoie de cartea de identitate. Unele site-uri cer in plus si pasaportul sau permisul de conducere, dar nu trebuie sa le ai de la inceput. Evident, nu acceptam decat documente originale si valide, intotdeauna la Netlive Studio un model va lucra pe actele proprii.

Pentru a fi model trebuie sa fii majora (adica sa ai 18 ani impliniti). Site-urile de videochat se adreseaza persoanelor majore, acesta fiind motivul pentru care trebuie sa ai deja 18 ani. Referitor la intrebarea “pana la ce varsta”, noi credem ca o femeie poate fi model de videochat pana la 35 ani. Aceasta limita depinde foarte mult si de felul in care arata femeia. Nu ne referim la numarul de kilograme, ci la aspectul tanar.Built with ‌

Free Web Site Software